DURBUY • ARDENNE

Uw vergaderingen en events

Uw seminarie of evenement tussen natuur en erfgoed in het hart van het kleinste stad ter wereld.

Durbuy biedt u een ideale omgeving voor uw seminaries, vergaderingen of evenementen in het hart van de Ardense natuur aan. U zult gecharmeerd zijn van deze historische omgeving waar een ontspannende en vriendelijke sfeer heerst. Maison Caerdinael biedt een modern en comfortabel kader aan zoals een gezellige gastronomie voor unieke evenementen.

Een uitnodigend kader en ruimtes met karakter in Durbuy

Maison Caerdinael biedt u een seminarieruimte met een warme sfeer in het hart van de oude binnenstad van Durbuy. Deze ruimte, die tot 30 personen kan herbergen, zal u de nodige rust en comfort bieden. Voor meer details en een gepersonaliseerde offerte, gelieve ons te contacteren!

Gastronomie en accomodatie voor een all-in verblijf

Geniet van een van onze restaurants en verblijf in een van onze hotels of vakantiehuizen tijdens of na uw evenement. Wij hebben exclusieve offertes met all-inclusive verblijven, zodat u zorgeloos kunt genieten.

Mogelijkheid om ons 7 by Juliette restaurant te privatiseren

Privatiseer het 7 by Juliette voor al uw evenementen en geniet van een exclusief en tijdloos kader. Ons overdekt en verwarmd terras met zijn vakantiesfeer leent zich uitstekend voor de organisatie van uw verjaardag, communie, huwelijk, seminarie, bedrijfsfeest…