DURBUY • ARDENNE

De hotels

Wij nodigen u uit om onze hotels en gastenkamers in de charmante stad Durbuy te ontdekken. Ideaal gelegen in de prachtige vallei van de Ourthe, onderscheidt elk van onze adressen zich door zijn moderne, ongewone of historische karakter, zodat u ten volle kunt genieten van de omgeving en de ontspannende sfeer van de Ardenne.

Het Victoria

13 kamers
Ingericht met zorg, ons Victoria Hotel zal u door zijn moderne sfeer aanlokken. Het hotel is in het hart van de oude stad gelegen en wordt gekenmerkt door zijn charmante oude gevel zoals zijn warme, moderne inrichting. Het hotel beschikt over 13 comfortabele kamers, waaronder een panoramische suite met terras. Op de begane grond nodigt de grote zitkamer u uit om te ontspannen en te lezen. In kleine groepen kunt u genieten van de kleine lounge voor de oude open haard. Als het weer het toelaat, doen we de deuren van onze tuin of ons zonnige terras open.

Hotel LEA

12 kamers

EAIdeaal gelegen 30 meters ver van het plein van Durbuy, het hotel Le Vieux Durbuy stelt 12 kamers ter berschikking in de traditionele geest van de oude stad.

De kamers of dat oud geklasseerd Ardens gebouw zijn versierd met oude gepatineerde muren en origineel houtwerk die een sfeer van welzijn en ontspanning creëren. De warme inrichting en de schitterende ligging van het hotel LEA bieden een uniek verblijf tussen natuur en erfgoed.

De kamers van 7 by Juliette

4 kamers
De kamers van 7 by Juliette bieden de charme en de ziel van een authentiek huis aan. Achter de historische muren draagt de unieke decoratie bij tot de charme van de plek. Verblijf in een van onze twee uitzonderlijke suites of in een van onze twee kamers om van de rustige omgeving van dit prachtige middeleeuwse stadje te genieten.

Ontdek...

Ons Victoria restaurant

Proef onze houtgestookte grillades, een specialiteit van het huis, in een moderne en warme omgeving. De inrichting in Ardense stijl nodigt u uit om van de warmte van het knapperende houtvuur en de grote bar met direct zicht op de open keuken te genieten.

Onze ruimte voor vergaderingen en evenementen

Organiseer uw evenementen en seminaries in een gezellig kader en in ruimtes met karakter in Durbuy. Het kleinste stad ter wereld biedt u een ideale omgeving aan voor uw meetings in het hart van de Ardense natuur. U zult gecharmeerd zijn van deze historische omgeving waar een ontspannen en vriendelijke sfeer heerst.