DURBUY • ARDENNE

HET VICTORIA

Restaurant

Proef onze houtgestookte grillades, een specialiteit van het huis, in een moderne en warme omgeving. De inrichting in Ardense stijl nodigt u uit om van de warmte van het knapperende houtvuur en de grote bar met direct zicht op de open keuken te genieten.

Op het menu van het Victoria kunt u ook genieten van een bistronomische keuken, bereid met zo veel mogelijk lokale producten, geerfd van onze familietraditie. Als het weer mooi is, doen wij de deuren van onze tuin en ons overdekt en verwarmd terras open in het hart van het oude stadscentrum van Durbuy.

7 dagen per week geopend voor lunch en diner
Reservering op 086 21 23 00

Bistronomische keuken

HUIS SPECIALITEIT :
houtgestookte grills

Moderne en warme inrichting met uitzicht op de grill
en de open keuken.
Als het weer mooi is, openen wij de Victoria tuin en haar overdekt en verwarmd terras in het hart van het oude stadscentrum van Durbuy.

In beeld :

Ontdek...

Onze hotels in Durbuy

Ideaal gelegen in de prachtige vallei van de Ourthe, onderscheidt elk van onze adressen zich door zijn moderne, ongewone of historische karakter, zodat u ten volle kunt genieten van de omgeving en de ontspannende sfeer van de Ardenne.

Ons aanbod

Geniet van een unieke ervaring met Maison Caerdinael dankzij onze exclusieve aanbiedingen. Combineer het plezier van eten en drinken met een all-inclusive verblijf in een van onze comfortabele kamers met onze arrangementen.