DURBUY • ARDENNE

De boetieken

Het Boutique Hotel LEA zal u door ons geselecteerde uitzonderlijke producten aanbieden. Maison Caerdinael verrukt u met zijn Darcis boetiek. Gelegen bij de ingang van het Victoria Hotel, de boetiek biedt een ruime keuze aan lekkernijen voor alle seizoenen aan: bonbons, ijs in de zomer, geschenkmanden, boomstammen tijdens de feestdagen, Tea room…

Binnenkort ...

Boutique Hotel LEA

Voedingswaren • Wijn • Decoratie

Het Boutique Hotel LEA zal u door ons geselecteerde uitzonderlijke producten aanbieden: voedingsproducten, sigaren, wijn, 7 by Juliette bord, warm meubilair, enkele kleren, picknickkit… 

Onze Tea room

Tijdens uw bezoek aan onze boetiek, gun jezelf een pauze voor een degustatie. Op het terras of op de eerste verdieping, onze tea room wacht op u!

Onze gebakjes

Onze boetiek biedt een breed assortiment van delicatessen voor alle gelegenheden aan. Wij ontvangen u van donderdag tot en met maandag, aan de ingang van het Victoria Hotel (Rue des Récollectines 4 – Durbuy)

Darcis Excellence

In onze boetiek van Durbuy bieden wij u een ruime keuze van lekkere Darcis pralines en makrons aan! Om uzelf of anderen een plezier te doen, vindt u ook diverse geschenkdozen en -manden om mateloos ervan te genieten.

Gesloten op maandag, dinsdag en woensdag – Open 7/7 tijdens de vakantie