DURBUY • ARDENNE

DE FAMILIE CAERDINAEL
welkomt u in
Durbuy

Tussen natuur
            en erfgoed....

Maison Caerdinael ontvangt u in een warme sfeer in het hartje van het kleinste stad ter wereld voor al uw speciale momenten om van het comfort van onze kamers te genieten, uw smaakpapillen in een van onze restaurants te verwennen, een evenement te organiseren ofwel gewoon van een authentieke sfeer van de Belgische Ardenne te genieten.

Onze accommodatie

Van het vakantiehuis tot het guest house, via onze warm ingerichte hotels, hebben wij alles wat u nodig hebt om te genieten van een authentieke escapade in de charmante stad Durbuy. Elk van onze adressen onderscheidt zich door zijn moderne, ongewone of historische karakter om u een tijdloos verblijf te bieden.

ONZE RESTAURANTS

Wilt u genieten van een aperitief bij 7 by Juliette en daarna dineren in het Victoria of omgekeerd? Bij Maison Caerdinael, ligt de keuze aan u. Bij het Victoria, kunt u genieten van onze specialiteit van houtgestookte grillades of van een bistronomisch gerecht in een modern en warm kader. Als u de geplaveide straatjes van de oude stad doorkruist, komt u aan bij 7 by Juliette om van een tijdloze sfeer met een smakelijk menu van tapas, lokale producten, cocktails en andere culinaire hoogstandjes te smullen. Hier kunt u een aperitief met een lokaal biertje of een van onze huiscocktails delen.

Uw evenementen en seminars

Organiseer uw vergadering, trouwfeest of seminar met Maison Caerdinael! Durbuy biedt u een ideale omgeving voor uw evenementen in het hart van de Ardense natuur. Wij bieden een modern en comfortabel kader aan zoals een gezellige gastronomie voor unieke evenementen.

Onze ervaringen

Geniet van een unieke ervaring met Maison Caerdinael dankzij onze exclusieve aanbiedingen. Combineer het plezier van eten en drinken met een all-inclusive verblijf in een van onze comfortabele kamers met onze arrangementen.

De boetieken van Maison Caerdinael

Maison Caerdinael verrukt u met zijn Darcis boetiek en zijn Boutique Hotel LEA. De Darcis boetiek, gelegen aan de ingang van het Victoria Hotel, biedt een breed aanbod aan lekkernijen voor alle seizoenen. Het Boutique Hotel LEA zal u door ons geselecteerde uitzonderlijke producten aanbieden.